dashboard, rijschool, lesauto
Dashboard BMW

De lessen bij autorijschool Augustin:

Je kunt op twee verschillende manieren gaan lessen; 1 of meerdere losse rijlessen per week of een snelcursus. De toetsen en het examen worden gereserveerd d.m.v. het nieuwste systeem van het CBR. Het examen wordt afgenomen in Maastricht.

Er wordt maximaal 1,5 uur achter elkaar les gegeven, dit om er voor te zorgen dat de concentratie optimaal blijft. Bij een snelcursus kun je het beste uitgaan van een van onze pakketten. Welk pakket het meest voor jou geschikt is kunnen we de eerste les samen bekijken. Het is echter onmogelijk om na een uurtje lessen precies te zeggen hoeveel lessen je nodig hebt. We kunnen natuurlijk wel een goede schatting maken. Zou je minder lessen nodig hebben krijg je het resterende lesgeld gewoon terug. Heb je een paar lessen extra nodig kan dit natuurlijk ook.

Het belangrijkste doel bij onze lessen is dat je zelfstandig, veilig en met een goede doorstroming door het verkeer kan gaan. Als dit klopt is het halen van je rijbewijs helemaal niet moeilijk!

De tussentijdse toets
Dit gebeurt samen met je vaste rij-instructeur en een examinator. Hier worden dezelfde procedures gevolgd als tijdens het echte examen. Veel mensen hebben op een examen last van “examenvrees”. Door zo’n tussentijdse toets te volgen krijg je een idee hoe zo’n examen zal verlopen en zal de druk op het examen een stuk minder zijn. Een bijkomend voordeel is ook nog dat als de bijzondere verrichtingen tijdens de tussentijdse toets voldoende worden verricht deze niet meer op het examen hoeven worden uitgevoerd. Dit verminderd ook al weer de druk op het echte examen.

Voordat je met de lessen begint is het belangrijk dat je de gezondheidsverklaring bekijkt! Deze kun je via mijn cbr doorgeven aan het CBR.
Via de RijbewijsApp kun je de lesplanning bekijken en krijg je een herinnering voor iedere rijles.

 

                                    

Zo gaat het bij de tussentijdse toets                                                   Zo gaat het bij het praktijkexamen

 

Het CBR heeft je Gezondheidsverklaring nodig om uw rijgeschiktheid te kunnen beoordelen. Je kunt op Mijn CBR heel gemakkelijk een Gezondheidsverklaring kopen en invullen.

De lessen - 2todrive

De lessen - RIS