dashboard-mini
Dashboard MINI

Over je rijcoaches Reggy en Angie:

Reggy Angie Augustin
Reggy en Angie Augustin

Ik ben al op mijn 21e begonnen met het geven van rijlessen bij een grotere rijschool. Na 5 jaar ervaring te hebben opgedaan ben ik begonnen met mijn eigen rijschool welke ik nu 20 jaar heb. Ik heb er voor gekozen om de rijschool klein te houden om de kwaliteit, en dus ook het slagingspercentage, hoog te houden.

Mijn passie is het zelfvertrouwen geven aan mensen met faalangst en/of een laag zelfbeeld. Om deze mensen te coachen en te begeleiden heb ik de opleiding tot NLP practitioner bij DCTM te Driebergen, met als specialisatie verkeersangst gevolgd. Hier heb ik zoveel geleerd over (rij)angsten en het toepassen van therapeutische interventies om deze succesvol aan te pakken dat ik me nog verder wilde specialiseren door het volgen van de NLP Masterpractioneropleiding. Ook tijdens de Masteropleiding heb ik weer bijzonder veel geleerd over de mogelijkheden van de mens tot verandering van denken, voelen en gedrag door het gericht veranderen van overtuigingen. Sinds april 2016 ben ik gecertificeerd MatriXcoach. Op dit moment volg ik nog de opleiding klinische psychologie.

Naast het geven van autorijlessen begeleid ik mensen met rijangst (met en zonder rijbewijs), en heb ik afgelopen jaar nog gewerkt als rij-technisch supervisor tijdens de rijtesten naar de effecten van geneesmiddelen op het rijgedrag bij de Universiteit Maastricht.

Sinds juni 2016 is mijn vrouw Angie gediplomeerd rij-instructrice en verzorgt zij ook de rijlessen.

In mijn vrije tijd ga ik twee keer per week hardlopen en ben ik regelmatig samen met Angie te vinden in de sportschool.

De Rijschool:

Persoonlijke benadering staat bij onze rijschool voorop waardoor je jezelf prettig gaat voelen in de lesauto en plezier hebt in het autorijden. Ons belangrijkste doel is om veilig te leren autorijden met een goede doorstroming voor de overige weggebruikers door goed te anticiperen in het verkeer. Als dit klopt is het slagen voor het rijbewijs niet meer zo moeilijk!

De rijschool - rijles
De lessen

Wij  geven je hierbij echt rijles op maat. Dit heeft al geresulteerd in een zeer hoog slagingspercentage!
Bij ons sta jij centraal; we geven jou onze volledige aandacht tijdens de rijles.
We zorgen er voor dat je niet alleen veilig leert autorijden, maar ook met plezier je rijbewijs haalt. Door onze les op maat, zal de manier van lesgeven per persoon verschillen, afhankelijk van wat jij nodig hebt.

Wij zijn een beroepsrijschool en zijn dus iedere dag met ons vak bezig. Aangezien wij een normale lesprijs berekenen kunnen wij investeren in bijvoorbeeld bijscholingen en goed materiaal. Bovendien hoeven wij hierdoor geen 60 uren per week in de auto te zitten waardoor wij 100% geconcentreerd en gemotiveerd les kunnen geven. Ook zijn wij goed verzekerd voor o.a. ongevallen inzittenden en bedrijfsaansprakelijkheid.

Mijn specialisatie is het begeleiden van mensen met rij- of faalangst.

De rijlessen worden gegeven vanuit Bunde, Meerssen, Valkenburg, Maastricht en omgeving. Het examen begint vanaf de examenplaats in Maastricht. Dit is een ideale omgeving om écht goed te leren autorijden met de drukte, de fietsers en natuurlijk de Koning Willem-Alexandertunnel.

Meer informatie over de lessen

Rijinstructeur+ / NLP

Algemene voorwaarden

 

“Wij stunten niet met een kleine korting maar met hoge kwaliteit, dit levert uiteindelijk veel meer voordeel op!”

 

vrb