Reggy & Angie Augustin
Reggy & Angie Augustin

De Rijschool:

Persoonlijke benadering staat bij onze rijschool voorop waardoor je jezelf prettig gaat voelen in de lesauto en plezier hebt in het autorijden. Ons belangrijkste doel is om veilig te leren autorijden met een goede doorstroming voor de overige weggebruikers door goed te anticiperen in het verkeer. Als dit klopt is het slagen voor het rijbewijs niet meer zo moeilijk!

Wij  geven je hierbij echt rijles op maat. Dit heeft al geresulteerd in een zeer hoog slagingspercentage! Bij ons sta jij centraal! We zorgen er voor dat je niet alleen veilig leert autorijden, maar ook met plezier je rijbewijs haalt. Door onze les op maat, zal de manier van lesgeven per persoon verschillen, afhankelijk van wat jij nodig hebt.De rijlessen worden gegeven vanuit Bunde, Meerssen, Valkenburg, Maastricht en omgeving. Het examen begint vanaf de examenplaats in Maastricht. Dit is een ideale omgeving om écht goed te leren autorijden met de drukte, de fietsers en natuurlijk de Koning Willem-Alexandertunnel.

Over je rijcoach Reggy:

instructeurs, rijles
Rijcoaches / instructeurs

Ik ben al op mijn 21e begonnen met het geven van rijlessen bij een grotere rijschool. Na 5 jaar ervaring te hebben opgedaan ben ik begonnen met mijn eigen rijschool welke ik nu 20 jaar heb. Ik heb er voor gekozen om de rijschool klein te houden om de kwaliteit, en dus ook het slagingspercentage, hoog te houden.

Mijn passie is het zelfvertrouwen geven aan mensen met faalangst en/of een laag zelfbeeld. Om deze mensen te coachen en te begeleiden heb ik de opleiding tot NLP practitioner bij DCTM te Driebergen, met als specialisatie verkeersangst gevolgd. Hier heb ik zoveel geleerd over (rij)angsten en het toepassen van therapeutische interventies om deze succesvol aan te pakken dat ik me nog verder wilde specialiseren door het volgen van de NLP Masterpractioneropleiding. Ook tijdens de Masteropleiding heb ik weer bijzonder veel geleerd over de mogelijkheden van de mens tot verandering van denken, voelen en gedrag door het gericht veranderen van overtuigingen. Sinds april 2016 ben ik gecertificeerd MatriXcoach.

Naast het geven van autorijlessen begeleid ik mensen met rijangst (met en zonder rijbewijs), en heb ik afgelopen jaar nog gewerkt als rij-technisch supervisor tijdens de rijtesten naar de effecten van geneesmiddelen op het rijgedrag bij de Universiteit Maastricht.

In mijn vrije tijd ga ik drie keer per week hardlopen en ben ik regelmatig samen met Angie te vinden in de sportschool.

Over je rijcoach Angie:

Mijn belangrijkste uitgangspunt in de rijopleiding is dat je veilig maar vooral ook zelfstandig door het verkeer kunt gaan. Hiervoor is het tijdig gevaren herkennen belangrijk zodat je de tijd hebt om te voorspellen en een plan te maken hoe je een bepaalde verkeerssituatie het beste kunt aanpakken. Als je dit goed kunt toepassen in het verkeer is het halen van het rijbewijs niet meer zo moeilijk! De examinator zal dan met een “relax” gevoel naast je zitten. (oud leerlingen vergeten mijn “ZEN” momentjes niet meer)

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten in de sportschool, hier ben ik dan ook drie keer per week te vinden. Aangezien ik graag contacten maakt met verschillende mensen doe ik meestal mee met de groepslessen.

Op de weg kun je me herkennen aan mijn trots; de MINI

Lesmini, mini, cooper, lesauto

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie over de lessen

Rijinstructeur+ / NLP

Algemene voorwaarden

 

“Wij stunten niet met een kleine korting maar met hoge kwaliteit, dit levert uiteindelijk veel meer voordeel op!”

 

vrb