Koning Willem-Alexandertunnel
Koning Willem-Alexandertunnel

Na 2 dagen bijna ieder uur met mijn leerlingen oefenen in de tunnel zie ik steeds meer hoe geweldig dit project is. De doorstroming is enorm vooruit gegaan en voor mij nog belangrijker: Mijn leerlingen nog beter voorbereiden om overal alleen de weg op te kunnen! Met de tunnel zelf hebben de meeste van mijn reguliere leerlingen geen probleem, dit ligt voor mijn cliënten bij de rijangstbegeleiding heel anders maar dat heeft meestal niets met het autorijden zelf te maken maar met het niet kunnen “vluchten”. De leermomenten zitten vooral in het zoeken op de borden en dan veilig een aantal rijstroken wisselen om in de goede rijstrook terecht te komen. Belangrijk hierbij is anticiperen, de juiste kijktechniek en rust!

a2-tunnel
Rijstrook wisselen!
tunnel
A2 tunnel

 

Doorsnede tunnel
Doorsnede tunnel
Veiligheid, tunnel
Veiligheid tunnel

Geef een reactie